2015. már 20.

Ha királynő akarsz lenni, akkor teremts magad mellé egy királyt

írta: szupermamik
Ha királynő akarsz lenni, akkor teremts magad mellé egy királyt

Királynő szeretnék lenni és ehelyett cselédnek érzem magam?

Minden nap ugyan az a nóta..., reggel rohanj a gyerekkel, majd a munkába, egész nap hozd ki magadból a 100%-t a munkahelyeden, majd délután bevásárlás, szedd össze a családot, dobj össze valami vacsorát, tanulj a gyerekkel, még egy mosás is belefér, majd fürdetés, rakd el az apró talpúakat, kicsit pakolj össze és készülj a másnapra, ahol kezdheted elölről. Eközben hol is van életed párja? Ha szerencsés vagy be is segít egy-két dologba, ha nem hát akkor meg, inkább magadban zsörtölődsz, hogy semmibe nem segít, milyen jó dolga van, csak a tv-t bámulja vagy éppen a számítógép előtt ül...

De rá kell, hogy jöjjünk mi rontjuk el, kaptam ma a választ! Hogy én? Igen! De, hát hogyan, mivel? Én aki megteszek mindent? Igen! Gondolj bele, amikor éppen este 10 órakor még éppen a mosógépből teregeted a ruhát és életed szerelme a kanapén szunyókál, milyen gondolatok is járnak éppen a fejedben? Mit is gondolsz éppen róla..... :) Na pont itt rontjuk el! Cselédnek, kiszolgálónak gondoljuk magunkat, a párunkat lustának és még sorolhatnám!

Bármi, amit gondolunk, ami megfogalmazódik bennünk, az mind egy egy kibocsájtott energiahullám aminek rezgése van, ez belőlünk árad, hozzánk tartozik, mert ezt mi magunk hoztuk létre elménk által. Minden esetben olyan rezgéssel ellátva lép ki gondolati energiánk, amit éppen abban a pillanatban lelkünkben érzünk, amire gondolunk, ami miatt szomorúak vagyunk, amit nem szeretnénk, vagy éppen ellenkező esetben ha már tudatosan tudjuk irányítani gondolatainkat, akkor ezek ellenkezője. A kisugárzott energia nem vész el, nem válik semmissé, hanem beépül az Univerzum nagy energia halmazába és megfelelő időben visszatér majd hozzánk megvalósulás formájában.

Ezeknek a nem túl pozitív gondolatoknak adunk folyamatosan teret, energiát, tápláljuk őket ezáltal folyamatosan nő és csak még jobban megerősödik.  Mit is tehetsz? Definiáld boldogtalanságod okát, írj listát, minden olyan dologról ami bánt, ami zavar, amit nem szeretsz. Majd használd a képzeletedet! Tedd be ezeket egy nagy zsákba, vagy egy dobozba, és zárd le, köss rá görcsöt, ragaszd le a tetejét, majd engedd el, semmisítsd meg, dobd ki, vagy egyszerűen képzeld el, hogy magad mögött hagyod ahogy mész tovább életed útján. Vagy magad elé képzelhetsz egy nagy táblát amire felírod ezeket a dolgokat és elkezded letörölni! Ha bármikor eszedbe jut egy két negatív gondolat, mond ki akár hangosan :"Töröl, töröl, töröl!!!

Minden ember saját lelke által irányított univerzum képet épít fel maga köré. Csillapodj le, ne harcolj tovább! Felejtsd el amit nem szeretnél, csak arra összpontosíts ami valójában örömet okoz neked. Játssz az elméddel, teremtsd meg az álmaid férfiját a gondolataid erejével, lásd őt olyannak amilyennek szeretnéd, lásd őt királynak mert csak egy király mellett lehetsz te a királynő! Vértezd fel minden olyan tulajdonsággal amire vágysz! Bókolj, bókolj, bókolj!- hihetetlenül egyszerű dolog és megszámlálhatatlan jót vonz be magával!

A valóság ami körül vesz minket rendkívül képlékeny dolog, olyan formát vesz fel amilyenné mi alakítjuk! A saját világodnak te magad vagy a teremtő istensége! Légy hát szerető teremtője saját világodnak és teremtsd meg mindazt a jót amire vágysz, az igazságot ami téged szolgál, azt a szerető, óvó, támogató párt akit igazából mindannyian megérdemlünk!

 

Szép napot nektek!

 

Sz.

Szólj hozzá