2015. már 14.

Kik az Y-ok és miért is fontos ez?

írta: szupermamik
Kik az Y-ok és miért is fontos ez?

„Ezredfordulós” generációnak - 1982 és 1995 között születettek- is nevezik őket. Jellemzőik, hogy mivel a számítógépekkel együtt nőttek fel, szinte mind a „technológia őrültjei” A modern technikák és a számítógép nélkül el sem tudják az életüket képzelni.

Az Y generáció a fogyasztói társadalom alakítója és húzórétege, akik tökéletesen eligazodva a legújabb trendek között, a legpergőbb ritmusban élik az életüket. Az Y generáció a ma fiatal felnőttjei! Egyszerre több feladatot szeretnek végezni, és a Steelcase (amerikai magazin) kutatásai szerint munkaidejük felénél kevesebb időt töltenek az íróasztal mögött, inkább a legkülönbözőbb helyekről, mobiltelefonon és laptopon dolgoznak. Fontos számukra a személyi szabadság. Az ezredfordulósok napi ügyeiket is szívesen intézik az interneten keresztül (például mobil telefonnal történő fizetési lehetőségek)

A fentiek ismeretében most kell ennek megfelelően alakítani nekünk is a szemléletünket, azoknak is akik tagjai az Y generációnak vagy esetleg egy generációval előtte vannak.
Engedd be az életedbe az online világot, légy nyitott a net-marketing adta lehetőségeknek! Építsd fel a jövőd akár otthon a foteledből! Ismert meg és tedd magadévá a közösségi média adta lehetőségeket!

 

Szép napot nektek!

Sz.

Szólj hozzá