2015. feb 23.

Minden fejben dől el....

írta: szupermamik
Minden fejben dől el....


Rendszeresen diétázol és sportolsz, de a kívánt eredmény mégsem jön? Akkor itt az ideje, hogy rendet tegyünk gondolataid között, mire vágysz pontosan?

1, Mérleg STOP! - ne állj minden nap a mérlegre! Előfordul, hogy stagnál esetleg még nő is! Hetente egyszer bőven elegendő!

2, Nadrágpróba! Mielőtt belekezdenél bármiféle diétába, de inkább fogalmazzunk úgy, hogy életmódváltó programba válassz magadnak egy kontroll nadrágot, amit esetenként két-három hetente magadra húzol (ha sikerül) :)

3, Írd le a motivációdat! Hidd el anélkül nem megy, miért is csinálod, mi a célod? És nagyon fontos tegyél mellé egy időpontot is! És ami nagyon fontos, vedd elő minden nap és olvad el!

4, Éhség érzés elűzése! Ha nagyon éhes vagy, próbáld meg figyelmedet elterelni, pl. intézz el egy-két fontos telefont, nézd meg a gyerek házi feladatát, vagy éppen akkor készített csodálatos rajzát, bármit!

5, Kerüld a bánatevést! Ha gond van az életedben, munkahelyi, pénzügyi, családi hidd el nem megoldás a bánatodban eszegetés. Próbáld meg rendbe rakni az életed, de ne menekülj rögtön a hűtőszekrényhez nem old meg semmit és még bűntudatod is lesz, de hosszútávon plusz kilóid biztosan.

6, Vezess étkezési naplót! Ide leírhatod mit ettél aznap, magadnak írod, és önmagadnak hazudni nem tudsz! Úgyis kiderül! :)

7, Méregtelenítés- a sok stressz hatására sav termelődik testünkben, adott időközönként végezz méregtelenítést, léböjt kúrát.

8, Meditálj! Programozd át agyad, gondolkodásodat, próbálj másra gondolni ne pedig a finom falatokra! Annyi más gyönyörű dolog van az életben!

A legfontosabb: SZERESD ÖNMAGAD! Mindannyian a Jó Isten egyedi utánozhatatlan és tökéletes teremtményei vagyunk! Fogadd el magad úgy ahogy vagy, te légy önmagad számára a tökéletesség! Ha nem szeretjük önmagunkat, hogy is várhatnánk el, hogy mások szeressenek! Találd meg belső lelki békéd és meglátod akkor minden sikerül! <3

 

Sz.

Szólj hozzá